Lovina

Lovina is de bekendste badplaats van Noord-Bali. Het is een heerlijke bestemming voor een strandvakantie tijdens uw rondreis over Bali. Verwacht hier echter geen witte zandstranden, maar donkere lavastranden, wat het bezoek extra speciaal maakt. Dankzij de ondiepe lagune en de rustige stroming kunt u hier fijn en veilig zwemmen en snorkelen. Eén van de redenen om naar Lovina te komen, is vanwege de dolfijnen die hier massaal voor de kust zwemmen. Ook de omgeving van Lovina is nog puur en authentiek. In het groene binnenland maakt u mooie wandelingen en ziet u kleine dorpjes.

SingSing WaterfallS

Onze locatie ligt op loopafstand van de Sing Sing watervallen. Een mooie ochtendwandeling. 

SingSing Waterval is één van de verborgen schatten van Noord-Bali, wat een geweldige optie is voor natuurliefhebbers en mensen met een voorliefde voor avontuur tijdens hun verblijf in Resort Bali Natur. De waterval bevindt zich in de beboste heuvels van het dorp Cempaga, zo`n 850 m van Resort Bali Natur. Het is slechts 5 minuten lopen naar de start van het bospad richting waterval.

Resort Bali Natur

Resort Bali Natur ligt in het dorp Temukus, Lovina, Noord Bali. Het is gelegen halverwege een berg, met uitzicht op de Indische Oceaan. Bij helder weer ziet u Java liggen.

Lovina is een gewilde maar toch rustig-toeristische streek in het noorden van Bali en betekent: Love Indonesia. Het ligt tussen de steden Singaraja en Seririt in. Uitgaan kunt u in het toeristische centrum, Kalibukbuk Village, met een toeristische markt, live music en barretjes. Dit is op ongeveer 10 minuten  afstand met de taxi of motor.


Boek vandaag nog een onvergetelijk verblijf bij Resort Bali Natur!

Neem contact met ons op voor specifieke vragen, wij reageren binnen 24 uur.